Sainz-ügyben bekövetkezett fordulat: Az Alpine az új favorit?

Sainz-ügyben bekövetkezett fordulat: Az Alpine az új favorit?

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Meglepi a világot Carlos Sainz? A Formula.hu által a barcelonai paddockban látottak-hallottak alapján egyáltalán nem elképzelhetetlen!

Carlos Sainz jövője hosszú ideje nagy kérdés a Forma-1 rajongók körében, és több csapathoz is összehozták, mint például a Red Bull és a Mercedes. Az elmúlt időszakban a Sauberre vagy a Williamsre tették a legnagyobb esélyeket. A Spanyol Nagydíj hétvégéjén sokan úgy vélték, hogy a Mercedes-motorral versenyző Williams lesz az új csapata, azonban ez nem valósult meg.

Az Alpine mellett is érdeklődőként jelentkezett a francia Esteban Ocon helyére Carlos Sainz szolgálataira pályázva. Flavio Briatore bevonásával az Alpine komoly erőt képvisel a versenyben a spanyol pilóta szerezéséért. Sainz érdeklődik az Alpine ajánlata iránt, melyet Briatore és Luca de Meo Renault-vezér tárgyal.

Az Enstone-i csapat pénzügyi ajánlata lehet vonzó Sainz számára, különösen egy állítólagos radikális lépés miatt a motorfronton. Lehet, hogy a Renault a jelenlegi motorprogramját lezárja és ügyfélcsapatként folytatja, amely további erőforrásokat is bevonhat az Alpine számára. Ha ez bekövetkezik, akkor az Alpine-Sainz együttműködés komoly esélyt jelenthet a jövőben.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések